Storitev: popravilo zobnika

S popravilom zobnikov in gredi se ukvarjamo že vrsto let in imamo precej izkušenj na tem področju.
Pri lomu zoba ali obrabi zob na samem zobniku ali gredi katerekoli vrste ozobljenja z našo pomočjo lahko dokaj enostavno in predvsem relativno hitro ter ugodno rešite problem, ki bi vas v primeru izdelave novega kosa stal bistveno več denarja in pa predvsem časa. Rešite lahko tudi popolnoma odlomljen zob ali celo več zob v zaporedju, ki so poškodovani delno ali v celoti odlomljeni.

Popravljamo tudi zobnike ali gredi katerih zobje so obrabljeni ali imajo vtisnjene bočnice samih zob, ter poškodbe ki nastanejo pri slabem mazanju in posledično luskastemu odpadanju cementiranega vrhnjega sloja bočnice zoba. Takšne poškodbe uspešno saniramo in spoliramo površino zoba v prvotno stanje.

Popravimo tudi popolnoma zlomljene pogonske gredi. Pri svojem delu se poslužujemo izključno najsodobnejšim in preizkušenim materialom ter postopkom za obdelavo.

Ker je običajno vsak primer poškodbe strojnih delov zelo specifičen Vam predlagamo da nas kontaktirate in se bomo dogovorili kakšna bi bila optimalna rešitev za Vaš primer.

Spodaj si lahko ogledate tudi nekaj primer iz katerih je razvidno naše delo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete katerokoli od naših storitev? Pošljite nam povpraševanje.
Lahko nam pošljete tudi sporočilo (s fotografijo poškodovanega izdelka) na 040 366-169 ali pa nam pošljete e-mail na servis@zobniki-gredi.com.

KONTAKTNI OBRAZEC