Storitev: popravilo ulitka

Se vam je zlomil, odlomil morda počil Vaš aluminijast izdelek?

Ukvarjamo se s celovitim popravilom vseh vrst ulitkov oziroma izdelkov iz aluminija, magnezija, raznih cinkovh zlitin, titana, bakra, medenine ali jeklenih oziroma sivih litin. Načeloma se da popraviti oziroma obnoviti skoraj vse vrste ulitkov raznoraznih form in dimenzij. Saniramo počene, popolnoma odlomjene kot tudi v celoti manjkajoče kose določenega izdelka. Pri svojem delu se poslužujemo najmodernejših tehnik varjenja ter obdelave tako da popravilo izvedemo z minimalnim vplivom na originalni kos. Ker so poškodbe aluminijastih izdelkov zelo različne in je praktično vsak ulitek zgodba zase, Vas prosimo, da nam posredujete sliko Vašega ulitka in bomo skupaj našli najboljšo rešitev.

S popravilom ulitkov oziroma izdelkov iz različnih zlitin se ukvarjamo že vrsto let in imamo precej izkušenj na tem področju.
Pri obrabi ali mehanski poškodbi ulitka oziroma izdelka iz lahkih materialov kot so aluminij, magnezij itd. lahko z našo pomočjo dokaj enostavno in predvsem relativno hitro ter ugodno rešite problem, ki bi vas v primeru izdelave ali nakupa novega kosa stal bistveno več denarja in pa predvsem časa. Rešite lahko tudi popolnoma odlomljen kos ulitka ali celo manjkajoč del.

Pri svojem delu se poslužujemo izključno najsodobnejšim in preizkušenim materialom ter postopkom za obdelavo.

Ker je običajno vsak primer poškodbe strojnih delov zelo specifičen Vam predlagamo da nas kontaktirate in se bomo dogovorili kakšna bi bila optimalna rešitev za Vaš primer.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov iz katerih je razvidno naše delo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Potrebujete katerokoli od naših storitev? Pošljite nam povpraševanje.
Lahko nam pošljete tudi sporočilo (s fotografijo poškodovanega izdelka) na 040 366-169 ali pa nam pošljete e-mail na servis@zobniki-gredi.com.

KONTAKTNI OBRAZEC