LOADING

 

STORITVE


S popravilom zobnikov in gredi se ukvarjamo že vrsto let in imamo precej izkušenj na tem področju.
Pri lomu zoba ali obrabi zob na samem zobniku ali gredi katerekoli vrste ozobljenja z našo pomočjo lahko dokaj enostavno in predvsem relativno hitro ter ugodno rešite problem, ki bi vas v primeru izdelave novega kosa stal bistveno več denarja in pa predvsem časa. Rešite lahko tudi popolnoma odlomljen zob ali celo več zob v zaporedju, ki so poškodovani delno ali v celoti odlomljeni.

IMG_2_1

Popravljamo tudi zobnike ali gredi katerih zobje so obrabljeni ali imajo vtisnjene bočnice samih zob. Poškodbe katere nastanejo pri slabem mazanju in posledično luskastemu odpadanju cementiranega vrhnjega sloja bočnice zoba uspešno saniramo in spoliramo površino zoba v prvotno stanje.

Popravimo tudi popolnoma zlomjene pogonske gredi. Pri svojem delu se poslužujemo izključno najsodobnejšim in preizkušenim materialom ter postopkom za obdelavo.

Ker je običajno vsak primer poškodbe strojnih delov zelo specifičen Vam predlagamo da nas kontaktirate in se bomo dogovorili kakšna bi bila optimalna rešitev za Vaš primer.

V galeriji si lahko ogledate nekaj primerov iz katerih je razvidno naše delo.


Če pa vas zanima popravilo ulitkov iz vseh vrst kovin pa vas vabimo,
da si ogledate tudi popravilo-ulitkov.si